Благодійний Фонд «Місія в Україну» врятував у Житомирі понад 1000 дітей

У Житомирі 28 листопада 2013 року 15-ту річницю роботи відзначив Міжнародний благодійний Фонд «Місія в Україну».

Результати діяльності Фонду — це понад 1000 врятованих дітей, більше 5000 жінок отримали безкоштовну психологічну допомогу, близько 2000 сімей, які мають дітей з інвалідністю, протягом багатьох років отримують послуги медико-соціальної реабілітації. Програму «Профілактика ризикової поведінки» пройшло 39 000 студентів навчальних закладів м. Житомира та області. Тисячі дітей і підлітків щороку оздоровлюються у літніх сімейних таборах.

На святкування до Фонду завітали заступник міського голови Олександр Бочковський, а також депутати Житомирської міської ради Віра Шелудченко, Володимир Башек та Олександр Рабинович.

«Приємно, що ми співпрацюємо з Фондом на різних рівнях. Робота «Місії в Україну» є вагомим внеском у розвиток сфери охорони здоров’я, результати діяльності якого — не просто суха статистика, а врятовані і реабілітовані тисячі життів», — підкреслив Олександр Бочковський.

З 2008 року під опікою Фонду знаходяться 80 вихованців з інвалідністю Романівського дитячого будинку-інтернату (діти з особливими потребами).

«Раніше першочергово нас турбували питання харчування, здоров’я і місць для дітей. Завдяки Фонду, ми працюємо і над розумовим, психологічним розвитком дітей. Наші вчителі та вихователі відвідують різні семінари, конференції і застосовують нові технології на практиці», — зазначив директор Романівського дитячого будинку-інтернату Василь Ніколайчук.

Відповідно до розпорядження міського голови Володимира Дебоя, Олександр Бочковський нагородив іменним годинником заступника президента Фонду Ірену Венгловську, а нагрудним знаком-відзнакою — головного лікаря Фонду Олександру Башек.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

Published in: on 28.11.2013 at 10:00  Комментарии к записи Благодійний Фонд «Місія в Україну» врятував у Житомирі понад 1000 дітей отключены