З початку року в області збільшено індекс виробництва харчової продукції

За інформацією департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, за І квартал 2014 року підприємствами харчової промисловості області реалізовано продовольства на суму понад 900 млн. грн. Індекс виробництва продукції становить 105,5% до відповідного періоду 2013 року.

На Житомирщині вироблено яловичини свіжої та охолодженої понад 1,0 тис. тонн (збільшено на 46,32%), молока обробленого рідкого – 36,5 тис. тонн ( на 64,7 % більше), масла вершкового – 1,3 тис тонн (на 34,1% більше), сирів твердих і плавлених – 1,9 тис. тонн (на 42,7% більше), йогуртів – 2,6 тис тонн (на 6,0% більше), спредів – 2,2 тис. тонн (на 25,6% більше), молока сухого – 1,3 тис тонн (на 64,4% більше), пива – 2,2 тис декалітрів (на 0,5% більше минулорічного).

Житомирська кондитерська фабрика «ЖЛ» в березні 2014 року збільшила свою частку на кондитерському ринку України до 8,9%, що на 2,2% більше у порівнянні з аналогічним періодом 2013 року. Наприкінці 2013 року фабрика «ЖЛ» розпочала виробництво солодощів інноваційного напряму під новою ТМ «Stеvix» – на основі натурального підсолоджувала екстракту стевії. На підприємстві завершено будівництво нового виробничого приміщення площею більше тисячі квадратних метрів, монтаж виробничих ліній проводиться за участю провідних фахівців з Німеччини.

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

Реклама
Published in: on 24.04.2014 at 10:00  Комментарии к записи З початку року в області збільшено індекс виробництва харчової продукції отключены  
%d такие блоггеры, как: