Понад 2,5 тисячі маленьких житомирян сіли за парти

Сьогодні у Житомирі за шкільні парти вперше сіли понад 2,5 тисячі дітей.

На урочистих заходах з нагоди Дня знань у Міській гуманітарній гімназії 23 були присутні голова Житомирської обласної ради Віталій Француз, в.о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк, заступник начальника управління освіти Житомирської міської ради Раїса Кошевич.

Керівники міста та області привітали педагогічний колектив та учнів гімназії №23 з початком навчального року та запевнили, що зроблять все для того, щоб Україна була єдиною, щоб в Україні панував мир, спокій і злагода, щоб діти мали можливість спокійно навчатися на радість своїм батькам.

«В Україні, в такій ситуації, ще ніколи не розпочинався навчальний рік. Ми всі розуміємо, що складна ситуація, але всі 100% шкіл міста Житомира підготувалися і всі розпочинають свій навчальний рік. Є більше 200 дітей, які приїхали до нас з інших міст, і я хочу вас попросити: будьте уважними один до одного, створіть такі умови, щоб ті, хто до нас приїхали, відчували себе як вдома. Немає дітей зі сходу і заходу, немає дітей з півдня і з півночі, ми всі українці, Україна – єдина», — наголосила в.о. міського голови Любов Цимбалюк.

Також, аби школярі могли фіксувати визначні події, що відбуваються у школі. Любов Цимбалюк подарувала колективу гімназії фотоапарат.
У новому навчальному році у Житомирській міській гуманітарній гімназії №23 навчатиметься 180 першокласників.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

Published in: on 01.09.2014 at 10:00  Комментарии к записи Понад 2,5 тисячі маленьких житомирян сіли за парти отключены